Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Цинк мікродобриво

Цинк мікродобривоОтримання високого врожаю - це мета буквально будь-якого підприємства, яке займається вирощуванням рослин. І тому на ринку представлено безліч товарів, які здатні збільшити ріст рослин або захистити їх від негативного впливу навколишнього середовища, а серед них, цинк мікродобриво - це один з обов'язкових елементів для підгодівлі практично будь-якої рослини.

Зазвичай мікродобрива цинку використовуються у вигляді спеціального водяного розчину, адже саме в такому випадку його найлегше поєднувати з іншими корисними речовинами. Але Вам слід уважно підходити як до вибору товарів, так і до їх використання, адже якщо Ви будете використовувати їх в занадто великій кількості, то це може тільки завдати шкоди рослинам.

У нашій компанії цинк (мікродобриво) з'явився відносно недавно, але в той же час, він вже користується величезною популярністю серед клієнтів, які вже встигли оцінити всі переваги використання подібних сумішей.

На відміну від мікродобрив цинку, які Ви можете знайти на стихійних ринках, у нас Ви купите товари, які ми особисто виробляємо, тому Ви можете бути впевнені в їх ефективності і надійності використання. А якщо Ви не знаєте, який товар підійде Вам найкраще, то Ви можете звернутися за порадою до наших співробітників, які

Цинкові мікродобрива зазвичай використовують всього один раз для рослин, так як кілька застосувань може привести до перенасичення грунту цим матеріалом. Але Ви знайдете докладну інформацію про необхідне дозування і використання даних матеріалів прямо на упаковці куплених товарів або зможете уточнити цю інформацію у наших співробітників особисто, якщо у Вас виникнуть будь-які складності.