Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Водорозчинні добрива з мікроелементами

Водорозчинні добрива з мікроелементамиВ асортименті нашої компанії Ви можете знайти всі необхідні водорозчинні добрива з мікроелементами, які покликані підвищувати якість Вашого врожаю. Регулятори росту в каталозі виробника не просто ефективно виконують своє завдання, але також і є безпечними для споживачів. У пріоритетах компанії «Високий урожай - створити такий продукт, який розкриє весь потенціал сільськогосподарських культур та підвищить смакові якості плодів і насіння на Ваших полях. Мікроелементи водорозчинних добрив нашого виробництва в максимально малому розмаїтті присутні в складі речовини. Завдяки грамотному складанню рецептури Ваші культури виростають не просто швидко - стебло того ж соняшнику встигає зміцніти, а коренева система розвинутися, перш ніж розпуститься квітка. Також наша висококваліфікована команда працює над тим, щоб задовольнити потреби всіх сфер рослинництва в Україні. Таким чином, в каталозі водорозчинних добрив з високоактивними мікроелементами ми розміщуємо інформацію про нову продукцію на регулярній основі.

Переконайтеся в тому, що вітчизняна продукція може бути не тільки дешевої, але і якісною - вибирайте перевірені регулятори росту для своїх рослин виробництва «Високий урожай». Водорозчинні добрива з мікроелементами бору, фосфору, магнію і багатьох інших речовин мають сертифікати якості і доставляються разом з інструкцією із застосування.


Щоб Вам було зручно вибрати необхідні розчини та препарати, наші менеджери виклали повну інформацію не тільки про механізм роботи нашої продукції, але також і про важливість кожного з мікроелемента водорозчинних добрив для росту сільгосп культур.

Рекомендуємо звертати увагу на показання і умови застосування препаратів, які містять високоактивні мікроелементи. Добрива водорозчинні можуть бути несумісними з іншими речовинами або бути більш ефективними в вирощуванні певних культур.