Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добриво цинк кукурудза

Добриво з цинком для кукурудзи необхідно майже кожному фермеру. Завдяки нашій новій технології виготовлення речовин для врожаю наші клієнти отримують екологічно чистий продукт, який робить їх лідерами на ринку України. Під впливом наших препаратів плоди цієї культури набувають відмінні смакові якості і корисні властивості. Для кукурудзи добрива з цинком можуть стати засобами першої необхідності в разі її вирощування в піщаному грунті або землі, яка обділена поживними речовинами.

Добриво цинк кукурудзаЯкщо Ви спостерігаєте на вершині кукурудзи зміна кольору або її повільне зростання, це може стати ознакою нестачі цинку. Цей мінерал вважається одним з найнеобхідніших для повноцінного життєзабезпечення рослин практично всіх видів. Саме завдяки йому в рослини можуть виділяти кисень і приймати мінеральні речовини з навколишнього середовища. Щоб запобігти процес відмирання листя слід ще до початку посіву придбати добриво, цинк. Кукурудза, вирощена на землі, багатої фосфором, може стати непридатною до вживання в їжу, тому ми рекомендуємо обробляти землю нашими засобами для нейтралізації надлишків в грунті.

Якщо Ви починаєте помічати, що з кожним роком на полях збираєте все бідніший урожай, значить, їх потрібно забезпечити активними мінеральними речовинами. Рано чи пізно таке трапляється навіть з чорноземом, тому ми надаємо добрива для кукурудзи з цинком за доступною ціною. На сайті нашого виробництва надана повна інформація про діяльність і успіхи нашої компанії, про продукцію і її особливості.

Якщо Ви вирішили оновити ше виробництво продуктів харчування рослинного походження, але не знаєте з чого почати, співробітники «Високого врожаю» пропонують звернутися до наших послуг. Ми надаємо сучасне добриво (цинк). Кукурудза, картопля, цитрусові, бобові та інші культури не здатні до нормального розвитку без цього елемента, тому ми зробили все можливе, щоб забезпечити своїх клієнтів необхідними речовинами.

Перевага нашої продукції полягає не тільки в низькій вартості, але і в якості, яке не поступається імпортним добрив. Цинк для кукурудзи, капусти, сої, цитрусових і практично всіх інших сільськогосподарських культур відіграє найважливішу роль в зростанні і розмноженні. Плоди дерев без достатнього харчування цим мінералом втрачають свій вигляд і смак, стають шкідливими для людей. Тому ми рекомендуємо обробляти поля комплексом активних поживних речовин для землеробства.