Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Бор добриво для соняшника ціна

Компанія «Високий урожай» представляє новинку в галузі сільського господарства - бор. Добриво для соняшника, ціна якого доречна за мірками даного ринку, вважається незамінним через особливості розвитку культури. Кожен фермер на свій страх і ризик підходить до питання вирощування соняшнику, який негайно реагує на спеку, холод, піддається зараженню, і тому вимагає особливої ​​уваги. Наша компанія займається питанням поліпшення якостей сільських культур і випускає сучасні допоміжні засоби для фермерів.

Бор добриво для соняшника цінаПід час посухи влітку неможливо обійтися без цього недорогого за ціною препарату. Бор в якості добрива для соняшника може застосовуватися разом з цинком і марганцем. Навіть на багатій мінералами грунті необхідно проводити операції з удобрення, якщо Ви вирішили промишляти виробництвом соняшникової олії і субпродуктів, так як в порівнянні з іншими рослинами, він соняшник вимагає в кілька разів більше речовин для здорового зростання.

Перевага нашого підприємства полягає в тому, що у виробництві ми більше 20-ти років працюємо над поліпшенням якості наших препаратів. Одним з найпопулярніших в Україні товарів виробництва «Високий урожай» є бор - добриво для соняшника. Ціна однієї одиниці даного товару на порядок нижче, ніж засіб того ж складу іншого виробника. Причиною цього є доступність, так як вітчизняне виробництво розташоване на території України, використовує місцеву сировину і безпосередньо співпрацює з великими компаніями. Також ми реалізуємо нашу продукцію серед приватних фермерів, які потребують безпечних для здоров'я людини продуктах харчування, які виростять на своїх полях.

Ви можете зробити замовлення по телефону і придбати якісні речовини за невисокою ціною. Кожен препарат для удобрення соняшника з високим вмістом бору, азоту, фосфору та інших елементів. На нашому сайті Ви можете ознайомитися з повним асортиментом нашого підприємства. Всі товари випускаються разом з методичкою по використанню, а упаковка виготовлена ​​спеціально для великих і середніх підприємств землеробства. До нас звертаються як приватні особи, так і компанії по сільському господарству.

В асортименті ми маємо не тільки вигідні за ціною добрива з бором для соняшника, кукурудзи та інших культур, але також і регулятори росту, створені для розкриття потенціалу рослин.