Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Мінеральні добрива з мікроелементами

Мінеральні добрива з мікроелементамиНаше виробництво радо запропонувати своїм клієнтам в сфері рослинництва нові мінеральні добрива з мікроелементами, які розкриють весь потенціал Ваших сільгосп культур без будь-якої шкоди споживачам. У пріоритеті у компанії «Високий урожай» не тільки безпеку, але також і користь для своїх замовників і доступність якісної продукції для фермерів України. Наша команда розраховує на широке поширення на міжнародному ринку продуктів харчування високої якості українського виробництва, і наші мінеральні добрива з високоактивними мікроелементами сприяють цьому.

На сьогоднішній день асортимент виробництва продовжує розвиватися. Зважаючи на збільшення виробництва продуктів харчування рослинного походження наших клієнтів ми змушені приділити більше уваги якості та безпеки своєї продукції. У каталозі «Високого врожаю» в наявності не тільки універсальні добрива з мінеральними мікроелементами, а й речовини для швидкого росту певних сільгосп культур. У рецептурі наших препаратів розраховане все необхідне для повноцінного розвитку рослин. Завдяки постійній роботі над збільшенням якості речовин наші клієнти стають лідерами ринку в своїй ніші. Їхня продукція відрізняється смаковими якостями і відповідає санітарним нормам міжнародного зразка. Зважаючи на це, регулярні закупівлі наших мінеральних добрив з мікроелементами вигідні не тільки для нас, але і для замовника.

Читайте про властивості наших препаратів на сайті компанії і вибирайте відповідні для свого врожаю. Щоб регулятор росту подіяв максимально ефективно, рекомендуємо слідувати інструкціям, а також враховувати протипоказання щодо застосування високоактивних речовин. Мінеральні добрива з мікроелементами не просто дешеві, але і безпечні.


Діючі речовини в складі препаратів мають природне походження і є активними учасниками фотосинтезу, харчування, розвитку квіток і кореневої системи. На офіційному сайті виробника можна ознайомитися з механізмом дії і значимістю мікроелементів мінеральних добрив. Також ми видаємо керівництво по правильному використанню препаратів.